AFTENPOSTENS KONFERANSE OM
TEKNOLOGI OG FREMTIDENS ARBEIDSMARKED, SEPTEMBER 2016

Les om konferansen på Aftenpostens nettside - http://www.fremtidensarbeidsmarked.com/

 

video med Rita McGrath

AP 20160919

 

1. Video med Leonard Brody    -   2. Video med Leonard Brody på TED

Video med Casey Gerald

 

AP 20160920

 

SAGT OM AFTENPOSTENS KONFERANSE OM
TEKNOLOGI OG FREMTIDENS ARBEIDSMARKED, JANUAR 2016"Det er mange bransjer som er navlebeskuende og mister perspektiv på digital transformasjon. Teknologi-konferansen hadde et godt perspektiv ved å vise bredde og at disrupsjon kan komme fra hvor som helst og påvirke hvilken som helst bransje."
Filip Elverhøy, Digital Director Northern Europe i Elkjop Nordic AS
"Når digitaliseringen går stadig fortere, trenger offentligheten nye veivisere. Med teknologi-konferansen tar Aftenposten medierollen på alvor og gir oss innsiktene vi må ha stadig mer av.»


​Fredrik Winther,  CEO Oslo Business Region
"Digitalisering vil påvirke våre arbeidsplasser enten du vil det eller ikke, så det er bare å hive seg på. Jeg tok med min ledergruppe på seminaret for å hente inspirasjon, og lære fra andre industrier. "​Ketil Aamnes, Vice President, DNV GL
"Digitalisering og nye forretningsmodeller kommer til å filleriste bransje etter bransje. Det stiller nye krav til hvordan man posisjonerer seg for fremtiden. Aftenposten agendasetter et tema som får altfor lite oppmerksomhet og det er avgjørende for at flere skal våkne og forstå hva som snart vil møte dem – før det er for sent. "
​Preben Carlsen,  konsernsjef og styreleder Trigger.
"Osloskolen jobber kontinuerlig med å bygge utdanningstilbud som møter fremtidens kompetansebehov. Jeg er glad for at Aftenposten skaper møteplasser hvor man kan diskutere teknologiutvikling og utviklingsdrivere." 


Christine W. Sørbye,  (Prosjektleder skoleutvikling, Utdanningsetaten, Oslo Kommune)​​

"Tech og arb.liv-konferansen til Aftenposten overgikk mine forventninger på alle områder. Innholdet var av høy kvalitet og formen variert og fin. Jeg håper Aftenposten fortsetter å utfordre seg selv, næringslivsledere og politikere også ved kommende arrangementer." 

Henriette Hedløv, Co-founder Medialounge.no .